x

Anne-cathrine Riebnitzsky
Mogens Dahl Koncertsal
D. 15.09.2014 Kl. 20:00

Erotiske noveller, global kamp for demokrati og tolkning på russisk. Den forfatteruddannede Anne-Cathrine Riebnitzsky har været genremæssigt vidt omkring inden hun i 2013 fik De Gyldne Laurbær for sin roman ’Forbandede Yngel’.

Det der for alvor har givet hende en unik profil som både forfatter og foredragsholder, er en uddannelse i hæren som sprogofficer med russisk som speciale. Det førte hende til ansættelser ved den danske ambassade i Moskva og siden til Helmand, Afghanistan. Flere af hendes bøger bygger på oplevelser hun fik i arbejdet med at skabe kontakt mellem befolkning og militære styrker.

Et tilbagevendende tema i Anne-Cathrine Riebnitzskys forfatterunivers er udsatte menneskers vilkår. Hun skriver ligefremt og med stor indføling om fattigdom, undertrykkelse og mistrivsel i både krigshærgede miljøer og i vores eget velstående land. Glæd dig til en aften, hvor det hjemlige og det fremmedartede udsættes for en forfatters blik – og iklædes et udvalg af en berejst kvindes yndlingssange.

http://www.mogensdahl.dk/arrangementer/kalender