x

Johnny Logan Og Lene Siel
Vejle Musikteater
D. 10.12.2014 Kl. 20:00

Julen i 2014 får en hyggelig, musikalsk drejning, når de to suveræne sangstemmer - Johnny Logan og Lene Siel - træder frem på scenen med “Our Favorite Christmas”

Det er to sangstemmer i verdensklasse, som i år synger julen i gang rundt omkring i Danmark.
Under titelen “Our Favorite Christmas” gæster irske Johnny Logan og danske Lene Siel flere byer, hvor de vil fremføre de irske, engelske og danske julesange, som de to synes allerbedst om.
De to vil blive bakket op af et velspillende orkester, som vil sørge for at tænde den helt rigtige julestemning blandt publikum.

Johnny Logan dukkede første gang op i det internationale søgelys med sejren i det Internationale Melodi Grand Prix i 1980. Hans vindermelodi ”What’s Another Year” fløj hurtigt op som nr. 1 på de europæiske hitlister og singlen solgte over 3 millioner eksemplarer.
I de følgende år - og helt til i dag - har Johnny Logans karriere haft vind i sejlene, og ud over at have udgivet adskillige anmelderroste albums, har den populære, irske sangveteran turneret flittigt. Således har han i både 2012 og 2013 givet koncerter i Danmark.

Lene Siel’s sangtalent og evne til at fortolke kendte klassikere har efterhånden været kendt herhjemme i årtier. Igennem 23 år har den nordjyske sanglærke solgt flere end 1 million albums, og Johnny Logan er ikke den første internationale sangstjerne, som hun deler scene med. Hun har sunget og spillet sammen med så kendte navne som blandt andet. John Denver, Roger Whittaker, Helmut Lottie og Michala Petri. I december 2013 optrådte hun desuden til flere særdeles velbesøgte julekoncerter sammen med den britiske sangstjerne Paul Potts.

Spis i Restaurant Noden før forestillingen
Book bord på www.restaurantnoden.dk
Tlf. 76 70 00 00 eller [email protected]

Adgang 20 min. før showstart.
Billetkontoret på Vejle Musikteater har udover normal åbningstid åbent en time før forestillingen.

Nummererede siddepladser.
Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater.

Adresse: Vedelsgade 25, 7100 Vejle