x

Sing Sing Sing - Morgenrock Inkl. Brunch
Dexter
D. 15.11.2014 Kl. 10:00

Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Sascha Dupont & Søren Jacobsen

Sing Sing Sing er et møde mellem fem mennesker med tilsammen mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste.
De har toppet den hjemlige hitliste, haft international succes, stået i skyggen af andre stjerner, skrabet bunden, lavet tv shows, formidlet andres musik, gået i brechen for kolleger, oplevet drømme opfyldt og gnavet sig igennem store skuffelser. Hele tiden drevet af kærligheden til musik. Den kærlighed er også omdrejningspunktet i Sing Sing Sing.
Medlemmerne er hver for sig kendt af de fleste danskere og behøver ingen nærmere introduktion, men det er vel de færreste, der havde forestillet sig disse navne i samme band. Det havde de heller ikke selv, men i løbet af nogle uforpligtende møder og telefonsamtaler var samarbejdet en realitet.
Med fire forsangere kunne man sagtens forledes til at forestille sig a capella sang, gospel eller Manhattan Transfer Jam; men det er ikke tilfældet. Når Sing Sing Sing mødes eller holder liv i den mailkorrespondance, der er nødvendig, når et af medlemmerne har sin bopæl i Californien, er det navne som Dylan, Neil Young, Robert Plant, Fleetwood Mac, Richard Thompson og andre mere eller mindre kendte kunstnere, der tales om. Og medlemmernes egne bagkataloger endevendes for at finde de perler i samlingen, der kan få nyt liv i denne sammenhæng. ja, og helt nye sange- opstået i dette krydsfelt- er vel heller ikke utænkeligt.
Sing Sing Sing er ikke et kor, men fem personligheder, der bakker hinanden op i et akustisk univers af guitarer, keyboards og ting der kan rystes, rasles og slås på. Og så er der historierne. 100 års samlede erfaringer fra alle typer af scener, omklædningsrum og backstagefaciliteter, garanterer hyggeligt og humoristisk selskab på scenen og foran den.