x

Ramasjang Mysteriet
DR Koncerthuset
D. 16.11.2014 Kl. 10:00

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.Ved udsolgt eller få billetter: Der er mulighed for at købe enkelte pladser med ekstra indsatte stole i salen. Disse pladser kan kun købes via DR Koncerthusets Kundecenter.DR Koncerthusets Kundecenter


Ørestads Boulevard 13


2300 København S


Tlf: 35206262


Åbningstider: Mandag - fredag 12.00-17.00Se DR Koncerthusets salsoversigt
www.dr.dk/Koncerthuset/om-koncerthuset/salsoversigt.htmFor bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Ramasjang Mysteriet – nu i Koncertsalen!


Ramasjang Mysteriet er ikke kun et hit i fjernsynet men også live. Til efteråret rykker vinderen af ’Årets Bedste Børneprogram 2013’ fra Studie 1 til Koncertsalen.


Ramasjang Mysteriet har den seneste tid taget alle børn i hele Danmark med storm – ikke bare som et populært tv-program men også som live show med masser af musik og Kristian i forreste række.


Det hele foregår i en fantastisk underjordisk hule, hvor detektiven Kristian, sammen med en masse børn, opklarer store mysterier i Ramasjang. Hvem har snuppet prikken over i fra Hr. Skæg? Hvor er Bamses honningkrukke? Og Hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller? Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan eller Preben Pølsesnak?


Til efteråret har børn og barnlige sjæle chancen for selv at hjælpe Kristian, når hulen kommer til Koncertsalen og gør det hele lidt mystisk. Sammen med et velspillende band forsøger Kristian at opklare mysteriet om, hvem der har stjålet hans bukser. Og hvem ved, måske vi også kommer til at møde en af skurkene!