x

Turn on Tina
Musikhuset Esbjerg, Teatersal
D. 08.11.2014 Kl. 20:00

Turn On Tina - Simply The Best Tour 2014
Turn On Tina vender i 2014 tilbage til de danske koncertscener med "Simply The Best Tour". Touren markerer et comeback til konceptbandet, der gennem årene har henrykket og imponeret tusindevis af publikummer på festivaler og i koncerthuse.Turn On Tina er kendt for deres evne til på overbevisende vis at fremføre Tina Turners kæmpehits pakket ind et pompøst sceneshow, hvor den autentiske lyd, den overbevisende performance såvel som det medrivende og spektakulære show gør, at publikum er efterladt med en oplevelse af at have været med til noget helt specielt. Man kan denne aften opleve kæmpehits som "Proud Mary", "Nutbush City Limits", "Private Dancer", "What's Love Got To Do With It", "The Best" og alle andre hits.Den danske sanger, Peter Andersen, er i dette stort anlagte tributeshow tilbage i sin glansrolle som Tina Turner.


OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS!

Ved en fejl i programmet har vi oplyst, at Bjarke Beisner fra Queen Machine og Claus Hassing fra Bryans Adams Tribute også kommer til koncerten.


Til denne koncert kommer udelukkende Peter Andersen som Tina Turner.

Sted: TeatersalenArrangør: Musikhuset EsbjergFotografering/optagelse af showet er IKKE tilladt, evt. udstyr hertil kan blive konfiskeret under forestillingen

Dørerne tll teatersalen åbnes 19.30