x
Poul Krebs

Poul Krebs
Gæstgiveren i Allinge
D. 03.08.2014 Kl. 20:00

Billetter kan også købes i døren på Gæstgivergården i Allinge

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet mere end 500 sange, har spillet langt over 1000 koncerter og har gennem karrieren solgt mere end 1 million eksemplarer af sine albums. Når han og bandet igen indtager sommerscenerne, kan publikum se frem til både nye numre og genhør med en række af de store sange, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere.


”Når Poul Krebs er bedst, er han en af vore bedste skæbnefortællere”, skrev den danske anmelder-nestor Torben Bille. ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse”, hed det i en karakteristik i Jyllands Posten – mens BT har kaldt Poul Krebs for ”én af dansk poprocks bedste iagttagere”. Poul Krebs startede sin musikerkarriere i midten af 70erne og albumdebuterede i 1979 med ”Efter stormen”. Sangskriveren og historiefortælleren Poul Krebs trådte for alvor i karakter på 1988-albummet "Hvor gaden blir til sand", der blandt andet indeholdt senere Krebs-klassikere som "For enden af regnbuen", "I dag og i nat" og "Dansen". Stadigt flere fik øjne og ører op for sangskriveren Poul Krebs via albums som ”Fri som et forår” (1990) og ”Morgendagens tåber” (1991) og via den nærmest uendelige turnevirksomhed han og bandet kørte i slutningen af firserne og begyndelsen af 90erne. Det hele store gennembrud kom i 1995 med ”Små sensationer, der bl.a. indeholdt mega-hittet ”Sådan nogen som os”, der efterfølgende blev belønnet med P3 Prisen som ”Årets Lytterhit” og flere gange er stemt ind blandt de mest populære af danskernes yndlingssange. Siden er kommet en lang række albums – og hitrækken bliver stadigt større for hver ny udgivelse.


Sange som ”Johnny”, ”Morrison, Dylan & Elvis”, ”Prinsessen af Ålborg”, ”Kommer solen frem”, ”Hør suset”, ”Lad mig følge med”, ”Hvem har stjålet det glimt”, ”Smiler din sol”, ”Jeg lar min dør stå lidt på klem” og ”Bjergene på Mols” er stadig favoritter såvel på sætlisten som fra radiostationernes playlister. Seneste albumudspil fra Poul Krebs kom i 2011 i form af dels den engelsksprogede ”Magnolia Tales” (produceret af Bob Dylan kapelmesteren Charlie Sexton) og dels den dansksprogede ”Der er noget ved alting”.