x

Pop-jazz Kristin Korb Trio (Us/dk)
Musikhuset Aarhus
D. 18.07.2014 Kl. 12:00

Pop-Jazz Kristin Korb Trio (US/DK)
Line-up Kristin Korb (b, voc), Magnus Hjorth (p), Snorre Kirk (drm) Jazzsangerinde, -bassist og showwoman med inspiration fra pop og brasilianske rytmer.


Kristin Korb kommer med swingende musik, historier og godt humør – og med numre fra sit seneste album "What's Your Story". Bag sig har hun to af Danmarks mest eftertragtede musikere.
Efter at have boet og arbejdet i Californien de seneste 20 år bragte kærligheden Kristin til Danmark, og Europa er nu hendes nye musikalske legeplads. Kristin Korb har været elev hos legendariske Ray Brown og fortsatte i den traditionelle jazz genre, men med indflydelse fra både brasilianske rytmer og popmusik.


"At synge og spille kontrabas samtidigt er ikke den letteste kunst, men for Kristin Korb virkede det totalt ubesværet. Et elegant og virtuost spil gav musikken et solidt og naturligt drive, og dertil kom en stemme, der bare gjorde sangene nærværende og vedkommende. Ydermere kunne man glæde sig over hendes californiske showwomanship, altså en veludviklet sans for at kommunikere med og underholde et publikum."
(Kjeld Frandsen, Berlingske).


Læs mere på www.kristinkorb.com


Arrangør: Musikhuset Aarhus