x

Marie-luise Bodendorff, Prædebut, Klaver
Musikhuset Aarhus
D. 05.06.2014 Kl. 19:30

Prædebutkoncert fra DKDM: Marie-Luise Bodendorff, klaver


Program:
Poulenc: Melancholie
Ravel: Gaspard de la nuit
-Pause-
Prokofiev: Piano Sonata No. 5, C major, op. 135
Liszt: Consolation No. 3
Liszt: Mephisto Waltz No. 1, S 514


Pianisten Marie-Luise Bodendorff debuterer fra DKDM's solistklasse 8. juni 2014 kl. 16.00 i Tivolis Koncertsal
Marie-Luise Bodendorff er født i Augsburg i 1983. Hun begyndte at spille klaver som 5-årig, og på grund af sit store talent blev hun allerede som 10-årig optaget som elev ved Hochschule für Musik i Karlsruhe hos prof. Olga Rissin-Morenova. I perioden 2002-07 studerede hun hos prof. Vladimir Krainev ved Hochschule für Musik and Theater i Hannover, herefter fortsatte hun sine studier hos prof. Christopher Oakden, og blev i 2011 optaget i solistklassen på DKDM hos prof. Niklas Sivelöv.


Hun debuterede som solist med orkester allerede som 10-årig og har siden optrådt med en lang række tyske orkestre. Hun har desuden givet utallige solokoncerter i sit hjemland Tyskland og i udlandet.


Marie-Luise Bodendorff har vundet priser i en række klaverkonkurrencer, bl.a. Bundeswettbewerb Jugend Musiziert, Puigcerda-kokurrencen, Stiftung Karic-konkurrencen samt den internationale Seiler-konkurrence. I 2012 vandt hun Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistkonkurrence og var solist i Rakhmaninovs virtuose 3. klaverkoncert ved DKDM's sommerkoncert i Tivolis Koncertsal. Som følge heraf blev hun inviteret til at lave en soloaften med værker af bl.a. Schubert, Schumann og Brahms i Tivoli Festival 2013.


Læs mere om debutanten på www.marie-luise-bodendorff.de

Fri entré


Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium