x
Roskilde Festival 2010 - 8 Dages (8 Days)

Roskilde Festival 2010 - 8 Dages (8 Days)
Festivalpladsen
D. 01.07.2010 Kl. 16:00

OBS! Ratesalg er nu lukket, for mere information kontakt Billetlugens callcenter på tlf. 70 263 267.

Billetten refunderes kun ved aflysning af hele festivalen.

1. - 4. JULI, WARM-UP FRA 27. JUNI


4 dages warm-up + 4 dages musik = 8 dages fest


Roskilde Festival er en af Europas største musikfestivaler med 75.000 publikummer - en totaloplevelse hvor musik, events, kunst og aktiviteter skaber the orange feeling.


FRA PRINCE TIL GORILLAZ
Der er musik for enhver smag på Roskilde Festival, hvor 150 musiknavne fordeler sig på seks scener. Årets program byder på en perlerække af kunstnere som f.eks. Gorillaz, Jack Johnson, Muse, Nephew, Prince, The Prodigy, Patti Smith and Band og Them Crooked Vultures.


MERE END MUSIK
Roskilde Festival er mere end musik. Campingområderne er et overflødighedshorn af oplevelser, events og aktiviteter i løbet af de første fire dage. Besøg de mange agoraer, smut i biografen, tag en dukkert i badesøen, prøv kræfter med de store ramper på Roskilde Skate, deltag i street sport eller hør livemusik ved Pavilion Junior - scenen for upcoming, primært nordiske artister.

H&M REBOOT CAMP
Støt kampen mod HIV/AIDS og bo tæt på Orange Scene. Teltet er slået op, bade- og toiletfaciliteter er i top og morgenmaden bliver serveret til sprøde beats. Du kan også vælge, at blive rebootet i Style Lounge eller få vasket dit tøj, mens du nyder en øl eller smoothie i baren. Køb billet til H&M Reboot Camp her eller læs mere på www.hm.com/rebootcamp.


FØLG MED
Se hvilke bands der spiller, få praktisk information og forbered dig til årets festbrag på Roskilde Festivals hjemmesideFacebook og Twitter.