x
Rock I Lunden 2010 - Dalton

Rock I Lunden 2010 - Dalton
Lunden
D. 24.06.2010 Kl. 20:00

Rock i Lunden spiller ud med super-stærkt 2010-program


Fem koncerter med bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, Runrig, Dalton, Sanne Salomonsen og Nephew for 500 kr.

Rock i Lunden spiller nu ud med et 2010-program, der må få selv de mest kræsne til at nikke anerkendende.

Dizzy Mizz Lizzy, Runrig, Dalton og Sanne Salomonsen står allerede klar til at sætte musik på den kommende sommer, og nu er det offentliggjort, at det femte top-navn er Nephew. Opskriften bliver den samme som sidste år: fem koncerter for bare 500 kr.

Bag Rock i Lunden 2010 står igen Musikforeningen Eigils, Horsens Ny Teater samt Horsens & Friends - og fra arrangørernes side lægges der ikke skjul på begejstringen.
 
Der vil ved hver koncert være support-navne, som arrangørerne netop nu arbejder med at få på plads.
 
Koncerterne er bevidst placeret i sommerens første halvdel, således at de ikke kommer i karambolage med julis ferie-højsæson og i august de to mega-koncerter med U2.

4500 af de 5000 pladser i Lunden sælges som partout-billetter. For blot 500 kr. får man adgang til alle de fem koncerter. De sidste 500 billletter sælges som enkelt-billetter til hver af koncerterne. Her er prisen 325 kr. pr. gang. - Så det er helt klart det bedste tilbud at købe partout-billetten - også fordi man frit kan overlade billetterne til de enkelte koncerter til familie eller venner, hvis man ikke lige tænder på aftenens navn, siger arrangøerne.

I første omgang får køberne af partout-billetter en voucher, der fra 18. december kan ombyttes til de egentlige billetter - en ombytning, som også kan foretages ved indgangen til friluftsscenen i Lunden. -R-