x

Jane Og Shane
Ramsømagle Forsamlingshus
D. 20.11.2009 Kl. 20:30

Jane og Shane 

den 20.11.2009 

Åbent kl.18.15 - spisning kl.19.00 - Koncert kl. 20:30Billetpris - kun koncert: kr. 225,-/Medlemmer Ramsø Musikhus kr. 205,- 

Spisning kan tilkøbes for kun kr. 125,-Der anvises faste siddepladser ved ankomst
Denne varme duo, som spiller det herligste og sublime irske folkemusik spiller også med Niels Hausgaard, og det er netop Niels Hausgaard, der skriver følgende om Jane og Shane: \\\"Gode musikere kendes på deres evne til at spille musik. Gode spillemænd på deres trang til at lege med musik. Og gode legekammerater hænger ikke på træerne.

Engelske Jane og Irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse.

De kan forvandle tumulten i et dunkende værtshus fredag aften til jubelsang og rørende poesi. Det fine gamle, men vanskelige håndværk kan de til perfektion, og det fortjener den aller-største respekt. Gid de aldrig opgiver det.

Det er dog på musikscenen, man får støst udbytte af deres musikalske talent. De dybe rødder i den britiske folkemusik fornægter sig ikke, når de med stor selvfølge bevæger sig rundt i stilarterne. Shane er showets ankermand med sin musikalitet, sin sikkerhed, sin respekt for publikum og sin lyse, men håndfaste humor.

Jane skal opleves. Hun kan sin violin og har plejet sit betydelige talent siden barndommen. Hun fylder rummet med energi og forår. Hun blænder! Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld selv for døve.

Jeg har den store glæde at regne dem blandt mine legekammerater\\\" Citat: Niels HausgaardAdresse: Ramsømagle Forsamlingshus, Syvvejen 29, 4621 Gadstrup

Arr.: Ramsø Musikhus