x

Domi (N) + Support: Trevolt (S)
Gimle
D. 31.10.2009 Kl. 21:00

dOMi (N) + support: Trevolt (S) 

Skandinavisk punkrock! 

Den 31.10.2009 kl. 21.00 - adgang fra kl. 20.00STÅPLADSER 

Pris kr. 60,-
Med fængende guitarriffs og herlige melodier med brutalt ”selvoplevede” tekster propfulde af humor, er norske dOMi et punk-rock unikum. Bandet opstod i 2004 og har siden sat sine spor i musikverdenen med et ekstremt tight og energisk liveshow.

Nu når de har udsendt deres første album ”Welcome to Annoying Town” er dOMi klar med deres plan: Full world dOMination !

Og planen fik en god start. Allerede den første uge efter albummet slap ud blev der solgt 1300 digitale sange. Selvom dOMi er et relativt nyt band, har de allerede opnået mere end de fleste – De har ikke blot egenhændigt udgivet deres materiale, som er blevet rigtig vel modtaget, spillet på de fleste af Norges fedeste spillesteder , de har også vundet flere konkurrencer.

Allerede i 2004 vandt de ”Global Battle of the Bands” i Norge på Rockefeller og vandt dermed også muligheden for at repræsentere Norge på London Astoria sammen med vinderne fra 16 andre lande.

Senere, i 2008, vandt de igen en vigtig konkurrence , som gav dem muligheden for opvarme for selveste NOFX og Lagwagon på Norges anerkendte spillested, Sentrum Scene i Oslo.

Så kom og oplev vores skandinaviske brødre og oplev en ordentlig gang spade!Support: Trevolt (S) Trevolt er en Malmø-trio, som spiller punkrock og synger på ”skånska”!! Influeret af 90’ernes svenske punk og 80’ernes amerikanske punkrock har de skabt deres egen frie stil. Trevolt er en blanding af poppunk, skatepunk og trallpunk.

Selvom bandet først blev dannet i sommer 2008 har bandets tre medlemmer sammenlagt 35 års punk/rock-erfaring på bagen.Sted: Gimle, Helligkorsvej 2, 4000 RoskildeArr.: Gimle - www.gimle.dk