x
By The Patient

By The Patient
BETA
D. 06.02.2015 Kl. 20:00

Selvom den københavnske dødskvartet ofte bliver sammenlignet med Amon Amarth og Behemoth af anmeldere, har By the Patient en ny tilgang til den skandinaviske metal-lyd, fordi at de ikke begrænser sig til en enkelt genre. De inkorporerer catchy riffs og tunge grooves, og har fundet den perfekte balance mellem melodier og intensitet.

By the Patient er et garvet og velspillende band, som har spillet på festivaler som Copenhell, Wacken og Roskilde, og har varmet op for bands som Kvelertak, Entombed A.D., Aborted og Toxic Holocaust.

På deres tredje album, "Gehenna", som blev indspillet i Jacob Bredahls "Dead Rat Studio", udforsker bandet nye musikalske tilgange og teknikker, samtidig med at de forbedrer deres musikalske håndværk.

Det tyske pladeselskab Lifeforce, som har huset bands som Trivium, All That Remains, Caliban og Heaven Shall Burn, har fået øjnene op for bandet og taget dem under deres vinger.

"Gehenna" udkommer digitalt d. 23. januar og kan fås på cd og vinyl i danske butikker fra d. 26. januar.

Den 6. februar holder bandet stor fest hos BETA, hvor de vil fejre udgivelsen af pladen med alle som har lyst til at vidne et band som har mere blod på tanden end nogensinde før.