x
Saint Rebel

Saint Rebel
BETA
D. 04.04.2015 Kl. 22:00

Det københavnske hardrock-band, Saint Rebel, stormer frem. I 2014 udsendte de opfølgeren til deres anmelderroste debutalbum "The Battle of Sinners and Saints", som udkom tilbage i 2012.

Pladen formåede at blive nomineret til dét års Gaffa-pris i kategorien "Årets danske hardrock-udgivelse”, vel og mærke som den eneste debut i feltet. Den fik også airplay på radiostationer i hele verden og peakede ved at ligge #28 på den amerikanske iTunes Metal chart Top 100. En bedrift ikke mange danske rockbands kan bryste sig med.

Efter udgivelsen af "The Battle of Sinners and Saints" brugte bandet utallige timer på landevejene i Skandinavien, inden de efter en udsolgt koncert på Vega, hoppede på en flyver til New York for at få opfyldt drengedrømmen om at tage på tour i USA.

Sangskrivningen fortsatte dog under travlheden, og sisdte år udkom altså "Saint Rebel” med hjælp fra bandets trofaste producer Marcus "Dolken" Toft (D-A-D, Carpark North), mens Tue Madsen (Mnemic, Hatesphere) stod for mix, og Nikolaj Vinten (Dizzy Mizz Lizzy) for mastering.

Pladen modtog lige så mange roser som debuten, og Saint Rebel fortsætter nu triumftoget i 2015 med masser af hårdt arbejde. Foråret byder blandt andet på en intimkoncert på BETA, hvor man kan komme helt tæt på de københavnske hardrockere.