x

Vintercirkus
Arena Randers
D. 09.02.2015 Kl. 16:00

VinterCirkus I Verdensklasse

Isabella Enoch, ''datter'' af Cirkus Dannebrog m.fl.
Den 09.02.2014 kl. 16.00 - Adgang fra kl. 15.15 - Varighed: 2 x 45 min

Unummererede siddepladser i nummererede sektioner

Børn under 2 år gratis hvis de sidder på skødet af en voksenPriser:


Loge Voksne samt børn kr. 250,-1. plads voksne kr. 200,- / Børn under 12 år kr. 130,- /

Familiepakke for 4 personer - dog max. 2 voksne kr. 500,-2. plads samt 3. plads voksne kr. 170,- / Børn under 12 år kr. 130.- /

Familiepakke for 4 personer - dog max. 2 voksne kr. 460,-

Priserne er inkl. billetgebyr 10,-SE OVERSIGT OVER HALLEN HERGlæd jer til børnenes vinterferie, for så byder Randers Arena på Vintercirkus i Verdensklasse for hele familien. Med cirkusprinsessen Josefine Casselly i spidsen, byder Vintercirkus indenfor i manegen til internationale kunstnere og artister i særklasse, samt masser af spændende og eksotiske dyr.Vintercirkus lægger nemlig vejen forbi Randers og byder på et imponerende program, sammensat af Isabelle Enoch fra Cirkus Dannebrog. Isabelle Enoch står i spidsen for forestillingen og vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, præsentere et imponerende hold af internationale artister.Oplev domptøren Bernhard Kaselowsky, den spansk/engelske klovne duo The Salvin's, dristige akrobater, dygtige araberheste og den berømte elefant Ramboline, der er kendt og berømt fra både film og TV.

Jonglører, som bringer multitasking til en helt ny dimension, samt den indiske Cirkusprins David Hammerberg, som tryllebinder publikum og næsten ophæver tyngdekraften. Dette er blot noget af det, Vintercirkus 2015 byder på, når de rykker manegen indenfor i Randers Arena.

Både voksne og børn vil med garanti få en oplevelse, som vil være fascinerende, imponerende og morsom, samt spændende og med masser af gys.