x

Mgp Galla 2015 - Mgp Galla 2015 Ekstrakoncert
DR Koncerthuset
D. 21.02.2015 Kl. 14:00

MGP Galla 2015 i DR Koncerthuset

Til februar gentager DR for tredje år i træk succesen og inviterer indenfor til MGP Galla – forårets helt store fest for børn og barnlige sjæle.

 

Det er efterhånden blevet en tradition, at årets gallafest for børn – MGP Galla – afholdes i DR Koncerthuset.

I marts måned strømmede godt 1200 musik- og danseglade børn og deres familier til Studie 1, hvor MGP Galla 2014 løb af stablen. Et ekstrashow måtte til for at følge med publikumsinteressen for at opleve alle deltagerne fra årets MGP optræde sammen til en eksklusiv gallakoncert.

 

Til februar måned næste år får børn og barnlige sjæle atter mulighed for at opleve alle finalisterne fra MGP på samme scene i DR Koncerthuset. De ti finalister har været igennem en lang udvælgelsesproces og optræder weekenden forinden ved det stort anlagte tv-show, hvor vinderen af MGP 2015 skal findes. Omtrent en million danskere ventes endnu engang at følge med hjemme foran fjernsynet.

 

Udover de ti finalister optræder også de bedste ’MGP´ere’ fra 2014. Ligesom ved sidste års MGP Gallafest vil det desuden være muligt at få en autograf og en ’high-5’ af deltagerne efter showet!