x

Pantom Pandas + Alter Proof

D. 07.02.2015 Kl. 21:30

Er du til fest, ballade og rockmusik? Så kridt skoene og tag til koncert med Phantom Pandas, for så vil du ikke blive skuffet. Bandet består af seks medlemmer og blev dannet i 2011. På den korte tid bandet har eksisteret har de spillet mange af landets spillesteder, hvor de bl.a. agerede opvarmning for bands som ”Shotgun revolution” og ”Kissaway trail”. Bandet har også været fremme på svensk og engelsk radio.
Musikken som de spiller, er en rigtig fed omgang rock, dog med elementer fra folk og metal musikken. Deres riffs er utrolig energiske og bliver spillet yderst tight, hvilket er vildt imponerende da det til tider går lidt hurtigt. Ikke nok med deres riffs, så har bandet også en dygtig forsanger der brøler og vrider stemmen som de færreste. Teksterne som der bliver sunget handler om det ungdomsliv de lever lige nu med damer, sprut, ingen jantelov, en følelse af udødelighed og om at udleve en drengedrøm.
Hvis dette lyder tiltagende så kom og hør en solid omgang rock, der giver en et los bagi på den gode måde. Phantom Pandas er bandet der vil vælte hele festen, fordi at de kan.

Til trods for kort spilletid sammen, har Alterproof formået at komme med et stort repertoir af selvskrevne sange, hvor hurtige og tekniske guitar riffs, samt brutal bashåndtering og ikke mindst trommespil med uortodokse finesser, fletter godt ind i den ”old school” genre. Alterproof ligger stærkt vægt på at blande genrerne og fremhæve det melodiske element i sangene, i takt med et poetisk univers som let kan relateres til. Vokalens aggressive distortede og hæse, men med et vekslende toneleje, er en utæmmet addition til nogle ellers gennemførte sange.

Bandet består af: 
Zakarias Kwesi Sarquah Djurhuus - Guitar / Vocal
Lucas Christopher Szczyrbak - Bass / Vocal
Viktor Mebus - Lead Vocal
Andy Kiel - Drums
Sebastian Phillip Rafn Møller - Guitar / Vocal Phantompandas.dk
https://www.facebook.com/ALTERPROOFmetal/timeline