x

Jette Torp
Vejle Musikteater
D. 15.10.2015 Kl. 20:00

JETTE TORP - RAINY DAYS AND MONDAYSHistorien om Carpenters

Vi kender sangene, vi husker søskendeparret Richard og Karen Carpenter og vi mindes både deres gigantiske succes op igennem 70’erne og tragedien, da Karen Carpenter dør, 32 år gammel.

Men hvad skete der egentlig? Hvem var de? Hvor kom de fra? Hvad drømte de om? Hvad frygtede de? Hvordan var forholdet mellem dem og hvorfor blev Karen syg?

Historien starter med slutningen og Karen Carpenters død i 1983. Herefter springer forestillingen tilbage i tiden og i en næsten mosaikagtig form tages publikum med ind og ud af musikken og stemningerne. De enkeltstående scener danner tilsammen et rigt og nuanceret billede af personerne, deres liv og den tid de virkede i.

Karen og Richard Carpenter tog en hel verden om hjertet med deres musik og samtidig måtte de kæmpe med at blive kaldt musikpolitisk ukorrekte i en tid, hvor den rytmiske musik var i rivende udvikling. Hvad gjorde det ved dem som mennesker og som musikere?

Teaterkoncerten Rainy Days and Mondays med Jette Torp og 11 mands orkester kommer rundt om både musikken og historien, successen og tragedien.

Dato: 15. oktober 2015, kl. 20.00

Varighed: 2 x 50 min + 20 min pause.Nummererede siddepladser i Store sal.

Arrangør: Vejle MusikteaterAdgang 20 min. før showstart.

Billetkontoret på Vejle Musikteater har udover normal åbningstid åbent en time før forestillingen.

Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater.Spis i Restaurant Noden før forestillingen

Book bord på www.restaurantnoden.dk

Tlf. 76 70 00 00 eller [email protected]