x

Off With Their Heads (Us)
BETA
D. 18.04.2015 Kl. 22:00

Et af det nye årtusindes mest sejlivede melodiske punkbands er Minneapolis' Off with Their Heads. Siden år 2002 har kvartetten turneret tæt og opbygget sig et stærkt følge, mens rygterne om deres hæsblæsende koncerter har bredt sig hastigt.

Med guitarist og forsanger Ryan Young som omdrejningspunkt har bandet udviklet sig løbende med forskellige medlemmer i studiet og på turné. Men på 2008-debutalbummet, "From the Bottom", var det en fasttømret kvartet, der leverede stærk arbejderklassepunk.

Rockfreaks.net gav karakteren 8 ud af 10 og sammenlignede Off with Their Heads med Dropkick Murphys, Briggs og Dillinger Four. Siden har Minneapolis-bandet udgivet to plader, "In Desolation" (2010) og 2013's "Home", som begge fik samme høje karakter af Rockfreaks.

Off with Their Heads gæstede København i 2011, hvor de lagde Christianias Loppen ned, og nu vender de fire herrer altså tilbage for første gang siden det roste "Home"-album. Og det bliver i BETAs noget mere intime rammer.

Er du til festlig melodisk punk, hvor der gerne må være et slagkraftigt budskab bag teksterne, så skynd dig at sikre dig billet til disse amerikaneres amagerkanske koncert. Det kommer med garanti ikke til at gå stille for sig!

Aftenen præsenteres af Rockfreaks.net, der aftenen igennem vil sørge for DJ-akkompagnement før koncerten og ikke mindst efter. Så skynd dig at sikre dig billet til denne festlige forårsaften i selskab med Off with Their Heads' punk.