x

Koncert the Great Malarkey
HARDERS
D. 11.04.2015 Kl. 21:00

Koncert THE GREAT MALARKEY + support: EAT THE EVIDENCE ! (London UK)Lørdag den 11/4 kl. 21.00 - Dørene åbner kl. 20.00

Unummerede pladser samt ståpladserBilletpris kr. 110,- inkl. billetgebyr 10,-

The Great Malarkey fra London har de sidste par år skabt glæde på Sydfyn. De startede på det hedengangne Mañana bar og har sidenhen spillet en del gange på Sydfyn og over det ganske land simpelthen fordi de hver eneste gang leverer en uforglemmelig musikalsk fest og vild energi, der gør det umuligt at holde sig i ro, når det syv mand store orkester blæser liv i festen.

Med den karismatiske sangerinde Alex Ware i spidsen serverer The Great Malarkey nådesløs gypsy/folk/punk, men de er faktisk på alle måder umulige at sætte i bås. De nævner selv The Pogues, Mano Negra, Nirvana og Tom Waits som inspirationskilder, men minder også som en god blanding af danske Tako Lako eller måske endnu mere Gondol Bordello.

The Great Malarkey har spillet på mange af de store engelske festivaller og i Danmark de taget publikummet flere gange både på både Skarø og Tønder Festival, hvor de efterladt et begejstret og svedende publikum, så forbered dig på vild musikglæde og musisk fest når The Great Malarkey vender stærkt tilbage på Harders den 11. april.

Med sig til Danmark fra London har de Eat the Evidence som har deres helt egen unikke party blanding af Ska, Reggae, hip hop og punk. De er charmerende, karismatiske og energiske og formår på den fede måde at få skabt en fest, hvor ingen kan stå stille.Arrangør: HardersSe mere: www.harders.nu