x

Skovrock - All Day - Skovrock - All Day - Inkl. Grilltallerken
Skovdalen
D. 15.08.2015 Kl. 14:00

 

Den 15. august er der fest i Skovdalen - hele dagen.

Spilleplan:

BEMÆRK AT CITYBOIS ER RYKKET FREM I FORHOLD TIL TIDLIGERE TIDSPLAN

Kl. 13.30 Doors
Kl. 14.00 Citybois
Kl. 15.30 Rasmus Nøhr 
Kl. 17.15 Topgunn 
Kl. 19.00 Burhan G
Kl. 20.45 Medina
Kl. 22.45 Morten Breum 

Du kan vælge at købe billetten inklusiv en lækker grilltallerken med 1 stk. Pølse, 1 grillben og 1 kotelet + tilbehør leveret af Slagter Stiller

 

Glæd jer til en en dag i Skovdalen med masser af musik fest og glade mennesker. Vi starter allerede om eftermiddagen, og så går det ellers løs til midnat. 

CITYBOIS vandt ikke X Faktor, men deres popularitet og evne til at smelte pigehjerter har allerede givet dem en pladekontrakt, deres første single "Things We Do". Nu har de også offentliggjort en massiv sommer tour i Danmark - hvor Skovdalen selvfølgelig er med.

BURHAN G var fantastisk i Skovdalen i sommers hvor han afløste en skadet Medina, og senere i en udsolgt Royal Stage i Nordkraft i november. Han er en kunstner der hele tiden fornyer sig selv og han leverer hver gang et fantastisk sceneshow.  Så glæd dig til at opleve Burhan G’s gensyn i Skovdalen.

TOPGUNN er dansk musiks nye store komet, der har taget alle med storm med hits som "Man kan ikke stole på en pige med en lille røv" og "Kongens Have", og som dommer i TV2’s “Talent”. Han spiller med et smittende glimt i øjet, og vi forventer at se en mur af hoppende glade publikummer foran scenen.

MORTEN (der nu har smidt efternavnet Breum) lukker og slukker festen. Han bor i L.A. og har travlt med hans store gennembrud i USA. Det betyder dog ikke at han har glemt Danmark. Den 28. februar gav han et show på Train i Aarhus - Gaffas anmelder var tilstede og gav fem stjerner og overskriften "Morten vender hjem med manér". Med hans perfekte blanding af et dj-sæt, hans stort opsatte shows og sange som "Look Closer" og "Domestic", venter der publikum et langt og dansevenligt  klimaks på festen i Skovdalen.  

MEDINA har lige afsluttet Grøn Koncert turneen, og lad os bare slå det fast hun er Danmarks bedst sælgende og største kvindelige popstjerne. Til Skovrock kommer hun med et stort show og selvfølgelig med alle hendes hits - glæd jer.

RASMUS NØHR er manden, der kan lave fængende melodier, fyre op under poesiens vinger og starte en solid fest. Det har vi oplevet mange gange på Skråen.