x
Kylie Minogue

Kylie Minogue
Skovdalen
D. 12.06.2015 Kl. 19:30

Med Kylie Minogue tilføjer vi i samarbejde med Aalborg Kongres- og Kulturcenter endnu en verdensstjerne til Skovdalen...

Med albummet "Kiss Me Once" og singlen "Into The Blue" fra 2014 nåede Kylie Minogue igen toppen af hitlisterne verden over og hun fastslår igen at hun er een af den moderne pops største stjerner. 

Hun debuterede i 1987 med singlen "Locomotion" der tilbragte 7 uger som nummer 1 på den australske single hitliste. Det førte til en kontrakt med producerne Stock, Aitken & Waterman og et internationalt gennembrud med efterfølgende hits som "Love at First Sight", "Spinning Around" og "Can't Get You Out of My Head" og mange, mange flere.

Kylie Minogue har i stigende grad taget etableret sig som en selvstændig kunstner der søger inspiration fra en række musikalske stilarter - tænk bare på hendes duet med Nick Cave "Where the Wild Roses Grow". Det har bestemt ikke gjort hende mindre populær eller interessant, hun har nærmest konstant produceret hits album og singler og solgt ikke mindre end 68 millioner albums worldwide.

På scenen er hun kendt for sine store spektakulære shows. Hun spillede i 2005 i Gigantium, og de der var tilstede kan skrive under på at det på alle måder er stort, når Kylie Minogue kommer på besøg.