x
Darkness Falls

Darkness Falls

D. 01.04.2015 Kl. 21:00

Med Darkness Falls kan man forvente intens live energi og inderlig poesi fra en duo, der imponerer med deres benhårde kunstneriske kompromisløshed. Allerede fra januar 2015 kan man opleve denne konstellation på Danmarks landeveje.

I 2011 imponerede sangerinden Josephine Philip og guitaristen Ina Lindgreen med debuten Alive in Us. Singlen ’Hey!’, gjorde Darkness Falls til det mest spillede danske band på P3 i 2011. Albummet, produceret i samarbejde med Trentemøller, modtog desuden mange kritikerroser i både ind- og udland med blandt andet features på MTV Iggy og Dazed and Confused. Med det tyske pladeselskab hfn i ryggen har opmærksomheden fra udlandet været stor og bandet har spillet et hav af koncerter rundt omkring i Europa.

”Efter et års live pause i 2013, hvor vi har lavet album, ser vi virkelig frem til at komme ud og spille igen. Vi har spillet nogle udvalgte koncerter i løbet af 2014, og det har været så fedt, så vi glæder os helt vildt til at spille mange flere og præsentere vores nye materiale til foråret.” – Josephine og Ina
Live akkompagneres Ina og Josephine af Tune Madsen på trommer.