x
Electric Guitars

Electric Guitars

D. 08.05.2015 Kl. 21:00

De to guitarheroes fra Electric Guitars er netop vendt hjem fra en turne i Tyskland, der bringer antallet af koncerter i 2014 op omkring de 70, og snart stikker de af igen til USA og Frankrig, inden det gælder 20 shows i Danmark i foråret. Hvorefter de naturligvis er klar til både festivalsæson og efterårsturne. Og det sker med nyt materiale i guitarforstærkerne. I februar udsender de nemlig deres andet album, der denne gang har fået titlen ’String Fever’, for de har stadig meget svært ved at skjule deres begejstring for det seksstrengede legetøj.

Det kunne man f.eks. opleve i et kvarters tid i Go Morgen Danmark på TV 2, da Søren Andersen og Mika Vandborg tidligere på året var inviteret i studiet i anledning af 60-året for Fender Stratocaster’en. Duoen fortalte begejstret om guitaren og havde samtidig premiere på et helt nyt nummer, skrevet i samme anledning - et hyldestnummer til ’Strat’en’, der naturligvis har fået titlen’String Fever’.

Det er altså endt som titelnummeret på det kommende album, og nu er Electric Guitars klar til at sprede strengefeberen til de danske spillesteder i foråret.