x

Jimi Hendrix Tribute
Tycho Brahe Planetarium
D. 13.03.2015 Kl. 20:30

Yul Anderson and guests plays Jimi Hendrix -Støttekoncert til fordel for Adoptionskonference.

Ved køb af din “Jimi Hendrix Cosmic festival billet” eller via donationsbilletten, er du med til at sikre afholdelse af Adoptionskonferencen 2015, som din billet giver gratis adgang til.

Koncert fred., d. 13 marts 20.30

Tycho Brahe Planetarium 

”When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace” -Jimi Hendrix

Det bliver en helt enestående aften, når en række dansk-internationale musikerer går på scenen for at give deres støtte til en væsentlig menneskerettighedssag.

Yul Anderson plays Jimi Hendrix

Som en hyldest til Jimi Hendrix, har Yul Anderson valgt at bevæge sig ud i rock universet.?Yul Anderson spiller så overbevisende, - og fuld af nerve at det næsten vil være som at lytte til den store rocklegende selv.?-

”Han spiller Jimi Hendrix's musik som var det sendt fra himlen”, TV2 Nyhederne?

- ”Synger som Jimi, og hans guitarspil er virtuost og har den rette urkraft”, Berlingske

Metta Carter sings Jimi Hendrix. Metta Carter og bandet Son of Mad ft. VJ INNIN, fortolker og hylder en af vor tids største love and peace aktivister -guitarist og sangskriver Jimi Hendrix, hvis esoteriske, spirituelle og kærlighedsfulde budskaber og bidrag til musikken og menneskeheden, til stadighed er en af vor tids væsentligste indflydelser i det 20. og 21. århundrede. Metta Carter har tidligere bidraget til kampen mod racisme, diskrimination og undertrykkelse sammen med fotograf Jacob Holdt.

Denne gang er det som støtteband for ”Adoptionens autentiske stemme”. Nyd denne helt specielle aften under  stjernehimmelen i Danmarks eneste Rumteater.

Son of Mad: Kapelmester/guitarist Fredrik Zoegaard. Bas: Palle Tornvig Olsen, Trommer: Morten Bjarnhof.

VJ INNIN: Med Hendrix’ store interesse for det kosmiske univers bidrager VJ INNIN med et psykedelisk VJ show. Showet indeholder kosmiske malerier i et lysshow baseret på hendes egen lyskunst samt “the core” I Hendrix planetarisk univers.

Special guests: Vi beriges denne aften med MC Joseph Agami, DJ The Maestro (UK), Lucas Alexander -M.O.T.U.  Konferencier: Steven Hart 

Alle medvirkende optræder gratis, og billetindtægter går ubeskåret til afholdelse af Adoptionskonference I 2015, derfor opereres der med både billet og donation, som sikrer gratis adgang ved adoptionskonferencen

Det er med vores største kærlighed og støtte, at vi donerer overskuddet fra denne koncert til Planet Love Adoptionskonferencen, en hyldest til alle de stærke kræfter, der dagligt arbejder i menneskehedens tjeneste for at lette rejsen for os alle”. -Metta Carter

Tid: Støttekoncert Fredag d. 13 marts 20.30

Sted: Tycho Brahe Planetarium, Rum teater, Gl Kongevej 10, 1610 København V

Konferencen på Planetariet er aflyst.

Konferencen finder sted på et senere tidspunkt.

For mere info kontakt Planet Love arrangører.

Planet Love Adoptionskonferencen

På konferencen sættes fokus på overholdelse af de helt grundlæggende menneskerettigheder, som er beskrevet i FNs Menneskerettigheder og FN's  Børnekonvention, bl.a. om ligeværdighed og retten til at bevare de nære familiebånd. På konferencen kan høres indlæg fra alle parter i adoptionstrekanten: biologisk familie, adopterede og adoptanter samt andre aktører, der giver deres væsentlige bidrag til adoptionsdebatten heriblandt: Arun Dohle -NGO, Againt Childtrafficing, Anders Riel og Yong Sun Gullach -Adoptions Politisk Forum, Anke Herlev -Adopterede 30+ og Jung Kyung Sook -Forfatter. 

Vi ser frem til en intens og bevægende dag, og det er med største glæde, at vi byder på dette fremsynede og smukke initiativ til et nyt og tidssvarende system med respekt og værdighed for alle, som er involveret i adoption. 

For yderligere oplysninger kontakt Planet Love arrangørerne:

Metta Carter, [email protected], mobil 40 49 38 68

Stort tak til vores Planet Love Art Fair kunstnere samt sponsorer:

HaloSurround Co., Kim Bülow vin, Kirsten og Finn Jørgensen, Aniella og Frits Bonnichsen, Metta Carter sings Jimi Hendrix samt TV Marineret og Birger Christensens Kunstforening.