x
Raunchy

Raunchy
BETA
D. 02.04.2015 Kl. 22:00

Der gik næsten fire år mellem Raunchys femte plade, 'A Discord Electric' og den aktuelle, 'Vices.Virtues.Visions.', som udkom via tyske Massacre Records.

Men Raunchy har i de forgangne fire år brudt egne ønsker om at udgive plade hvert andet år. Ventetiden er blevet brugt på diverse famileforøgelser, flere Europa-turnéer og ikke mindst på at skrive numre til det nye album.

I marts 2013 forlod bandets forsanger, Kasper Thomsen, så pludselig bandet, men i april annoncerede Raunchy den nye frontmand, Mike Semesky (ex-The Haarp Machine). Han er bosiddende i USA og spiller også i bandet Intervals.

Raunchy drog i september 2013 på en 10-dages Europa-turné for at introducere publikum for den nye sanger, og siden koncentrerede de sig om at klargøre den nye plade.

'Vices.Virtues.Visions.' udkom som nævnt i november, og den viser velkendte, men også helt nye sider af bandet og er altså det første udspil med Mike Semesky bag mikrofonen.

Vi er stolte over igen at kunne præsentere de danske metalrockere, der aldrig har mistet tækket for den gode melodi. De er faktisk blevet endnu stærkere til det.