x

The House
Raschs Pakhuz
D. 25.04.2015 Kl. 21:00

The House - Single releasekoncert

Blot et år efter udgivelsen af debutalbummet "Hostile Man", har The House forlænget deres kontrakt med Target Records til deres anden udgivelse, planlagt til efteråret 2015. I den forbindelse vil der være single og musikvideo release, og dette vil The House fejre med en koncert i Raschs Pakhuz d. 25 april 2015.

Med det nye album har The House arbejdet med en lyd, samt kompositioner, der gerne skulle invitere lytteren ind i "Huset" fra første tone.
Der arbejdes fortsat med mixning og indspilning af albummet, og med inspiration fra New Order, The Cure, The The og måske endda U2, vil albummet være gennemstrømmet af melankoli, store melodier og skæve beats. Kennie Ørsteds karakteristiske vokal gør, at The House fortsat har sat deres helt egen signatur på kommende album.

Der vil til koncerten være premiere på musikvideoen "Somebody or Something", hvilket også vil være første singlen til det kommende album. Sangen skildrer og fordrer den snigende antimateralistiske tendens der lurer lige under overfladen i disse tider, og denne fortælling vil være gennemgående på den kommende plade - ...."do you need somebody or something - I need you".
Vi glæder os til at se jer!