x

Billy Cobham Band (Us)
Dexter
D. 17.05.2015 Kl. 20:00

Dagen efter hans 71 årige fødselsdag har vi den ære af at præsentere den storslåede trommeslager Billy Cobham. En eminent musiker med en stor karriere i bagagen og et fremragende katalog, der spænder fra 2014 albummet "Tales From The Skeleton Coast" helt tilbage til 1973 hvor hans første album "Spectrum" udkom. Internationale kunstnere såsom Maasive Attack, Rick Ross og DJ Shadow har samplet fra Cobhams skærringer til brug i egne kompositioner.

Billy Cobham må siges at være mest kendt for genrene Jazz Fusion og Jazz Funk men har også ofte været genrebrydende og udforskende i både sine produktioner og sit spil.

Billy Cobham associeres med store musikere, eksempelvis Miles Davis, Jack Bruce, Mark-Almond og Brecker Brothers for at nævne et par stykker.

I starten af 70'erne dannede Cobham gruppen Mahavishnu Orchestra sammen med den engelske guitarist John McLaughlin. I dette regi har de to udgivet storslåede plader med fornemme besætninger, bl.a Jan Hammer, Jean-Luc Ponty og den svenske super bassist Jonas Hellborg.

Dette kan kun blive en fantastisk aften.