x
Rust 25 År: When Saints Go Machine

Rust 25 År: When Saints Go Machine
Rust
D. 29.05.2015 Kl. 21:00

I anledningen af Rust' 25 års fødselsdag er vi stolte af at præsentere When Saints Go Machine.

When Saints Go Machine er kendt for deres ekstraordinære og intense liveshows. Når bandet indtager Rust, med deres kunstfærdige elektropop kompositioner og Nikolaj Vonsilds karakteristiske vokal i front, bliver det for første gang i syv år. Anledningen er Rust' 25 års fødselsdag, og publikum kan forvente en stor oplevelse sat i intime rammer.

When Saints Go Machine fik deres store kommercielle gennembrud med deres 2011 album "Konkylie", som af Soundvenue blev kåret som "Årets album" samme år. "Konkylie" blev, udover i Norden, også udgivet uden for de nordiske grænser hos det toneangivende 90'er label !K7.

Bandet har siden deres debutalbum "Ten Makes A Face" vundet et væld af priser, heriblandt P3 Guld prisen, P3 Guld talentet samt to DMA awards for "Årets Gruppe" og "Årets Danske producer". I 2013 landede When Saints Go Machines tredje anmelderroste album "Infinity Pool", der blandt andet er gæstet af den amerikanske rapper Killer Mike. "Infinity Pool" er et album, som tager udgangspunkt i byens kaos og støj og er i mere eksperimenterende rammer end de to forgængere.

Sidst, When Saints Go Machine gæstede Rust, skrev vi 2008. Her spillede gruppen en natkoncert i maj måned, inden de drog ud i landet og overbeviste publikum om deres åbenlyse talent på blandt andre Roskilde Festival, som de fire år senere fik æren af at åbne med en koncert på Orange Scene. Siden da er det kun gået en vej for When saints Go Machine, og det er den som går fremad.

 

Døre: 20.00 
Support: 21.00 
Show: 22.00