x
Eskobar

Eskobar
Posten
D. 18.03.2015 Kl. 20:00

Den svenske indiepop-gruppe Eskobar albumdebuterede tilbage i år 2000 og i 2002 fik de deres store, internationale gennembrud med megahittet Someone er Eskobar nu på banen igen med ny musik og klar til at give tre intimkoncerter i Danmark. !
For nogle år siden valgte Eskobar at trække sig tilbage fra koncerterne og i stedet fokusere intensivt på deres musik og sangskrivning. Efter to år i studiet, står Escorbar-drengene endelig klar med deres nye EP, der udkommer til marts. !
De nye sange har Eskobar's karakteristiske lyd og energi, men den Grammy-nominerede producer Oscar Harryson har også fået lov at sætte sit aftryk på skærringerne. Når Daniel Bellgvists elegante stemme og Frederik Zälls emotionelle guitartoner kombineres med Harrysons elektroniske produktion, giver det et forfriskende og moderne Eskobar - som de nu er klar til at præsentere for
publikum. !
Eskobar har en imponerende karriere bag sig, med hele 5 albumudgivelser, senest ’Death In Athens’ fra 2008. De har været nomineret til en Grammy, vundet ’Best Nordic Act’ til MTV Awards, og kan bryste sig af en hel række andre nomineringer og priser i bagagen fra både Sverige og resten af Europa. De har blandt andet turnéret i Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrig og Japan. !
Bandet rammer Posten til marts, hvor man atter kan opleve Eskobar med de gamle hits og helt nye sange.