x

Mad Monday + Frk. Jacobsen
JAZZHOUSE
D. 30.03.2015 Kl. 19:00

The Lake præsenterer MAD Monday i Jazzhouse. Et debatforum for madkultur, denne gang under overskriften "Trash or Treasure". Frk. Jacobsen leverer lydsiden med en blanding af ritualistisk percussion og avantgardistisk pop.

Når radiostationen The Lake gæstekuraterer i Jazzhouse præsenteres ikke kun musik. Denne aften sættes der fokus på mad og madspild, når der afholdes MAD Mondays under temaet "Trash or Treasure".

MAD Mondays er en udvikling af foreningen MAD, en non-profit organisation grundlagt af NOMAs stjernekok René Redzepi og dedikeret til at opbygge netværker mellem kokke, leverandører og andre madentusiaster og skabe debat om fremtidens mad- og restaurantkultur. MAD holder et årligt symposium, men med MAD Mondays har de skabt et intimt rum for den videre diskussion af madens betydning for vores kultur og samfund. Her inviteres en bred række af debattører, der taler ud fra forskellige temaer. Denne aften er dedikeret til temaet "Trash or Treasure" og der vil blive diskuteret ud fra spørgsmålet: "How can we understand waste? And how should we move forward, if we want a beautiful, sustainable future?".

Medvirkende:

Arielle Johnson - Head of Research MAD
Christian Coff . Farmer and Author
Matt Orlando, Chef and owner - Restaurant Amass
Søren Kjærgaard - Jazz musician
Ida Auken - Danish MP
Victor Wågman/Samuel Nutter - Chefs and owners, restaurant Bror

Arrangementet foregår på engelsk

Frk. Jacobsen

Under aliaset Frk. Jacobsen inviterer Anja Jacobsen (Selvhenter, Valby Vokalgruppe, Kirsten Ketsjer m.fl.) publikum indenfor i et højst personaliseret og fantasifuldt univers. Der opereres bestandigt i de musikalske og forestillingsmæssige mellemrum; mellem det jordbundne konkrete og det kosmiske abstrakte, mellem poppens melodiske sensibilitet og avantgardens udforskertrang. Musikken bevæger sig ubesværet fra ritualistiske, perkussive mønstre til lo-fi synth-båren dance-pop, over etiopisk spion-funk og saligt gyngende ind i en thailandsk gangster new age fantasi.

Nyt samarbejde med The Lake

The Lake (www.thelakeradio.com) er en non-profit netbaseret radioplatform for inspirerende og eksperimenterende musik, lyd- og radiokunst fra hele verden og alle tider. The Lake kører 24 timer i døgnet og er skabt og kurateret af Efterklang, radiojournalisten Jan Høgh Stricker og kunstneren Kasper Vang. Fra 19-30. marts 2015 er The Lake gæstebookere på Jazzhouse.