x

Livsændrende Foredrag Om Kræft
Grønnegade kasserne, Kulturcenter
D. 27.04.2015 Kl. 19:00

Livsændrende foredrag om kræft

Foredrag v/ Bettina Tammaro
Unummererede siddepladeser

Foredragsdato: 27.04.2015

Tidspunkt: kl. 19.00

Varighed: fra kl. 19.00 til kl. 21.00

Bettina Tammaro præsenterer i et nyt og livs ændrende foredrag,

sin historie om hvordan vi kan styrke vores krop,

sind og immunforsvar og optimere vores krop til bl.a. at stå imod kampen imod kræft(kemo, stråler) og andre sygdomme.Bettina har haft kræft 2 gange.

Første gang i 2001 fik hun stråler og anden gang i 2001 sagde hun nej til stråler og har nu 2 år efter 2014 fået beskeden.DU ER SYGDOMS FRI. Du er fuldstændig rask.

Kom og hør hvordan du kan supplere det hun gjorde,

med den traditionelle behandlings vej og optimer dine chancer for overlevelse.Uanset om vi vælger kemo, stråler eller en blanding af det naturlige og det traditionelle,

så får du tips og triks til værktøjs kassen til sundhed af krop og sind.

Simple og powerfulde justeringer der medvirker til store ændringer i din krops helbred.

Værktøjer som kost, motion, søvn kender vi, men der er mange flere veje.En aften med et alvorligt tema serveret med masser af humor med respekt for hvad det er.Bettina som er enlig mor til 3, fortæller om mødet med hospitals verden og hendes omgivelser da hun valgte strålerne fra og om modet til at sige nej tak.I løbet af en enkelt aften vil du gå hjem med redskaber der er simple og overskuelige.

Opmuntrende og informativt, tankevækkende foredrag vil Bettina motivere og inspirere,

så alle går derfra med modet, lysten og evnerne til at tage det første skridt mod et sundere og bedre liv.Lad os sammen starte en fantastik rejse og se andre statistikkerArrangør: AOF Næstved & SusålandetForedrag nr. 151-964