x
Tove Lo

Tove Lo
Vega
D. 13.04.2015 Kl. 20:00

Nu er der fundet en ny dato til koncerten med den svenske sangerinde Tove Lo, når hun til april optræder i Danmark for første gang.

Tove Lo måtte desværre aflyse sin planlagte koncert i januar måned grundet cyster på stemmebåndet, men nu er der bekræftet en ny koncert med den hypede sangerinde 13. april i Store Vega.

Med kæmpehittet ”Habits (Stay High)” har Tove Lo etableret sig som en fast bestanddel af den skandinaviske radioflade og på den amerikanske hitliste Billboard. 24. september udgav hun sit længe ventede debutalbum ”Queen Of The Clouds”, der er opdelt i tre dele, ”The Sex”, The Love” og ”The Pain”. Titlen på albummet stammer fra en linje i singlen ”Not On Drugs”, som er en af efterfølgerne til ”Habits (Stay High)”.

Svenskeren begyndte i en ung alder at skrive poesi og noveller, for efterfølgende at studere på det verdensberømte Rytmus i Stockholm, der tidligere har udklækket kunstnere som Robyn, Erik Hassle og Icona Pop. Det var netop efter en fest hos Icona Pop, at Tove Lo kom i kontakt med et pladeselskab, hvorefter hun blev inviteret til Los Angeles, hvor hun blandt andet samarbejdede med den verdensberømte svenske producer Max Martin.

Tove Lo's kometkarriere har allerede budt på flere fantastiske oplevelser, da hun bl.a. har været support for Katy Perry på Prismatic-turnéen. Derudover har hun skrevet hits til andre etablerede kunstnere, såsom Icona Pop, Girls Aloud og Ellie Goulding.

Netop nu er Tove Lo aktuel med singlen ”Talking Body”, og mon ikke sangen også kan opleves live, når hun tager sin Europa-turné forbi Store Vega til en sjælevandring med ”sex, kærlighed og smerte”.

Support: Urban Cone