x

The Magnificent Rebel
Konservatoriets Koncertsal
D. 15.03.2015 Kl. 16:00

Adam Fischer dirigerer Danmarks Underholdningsorkester

Zsófia Kálnay (Mezzo)

Velkommen til endnu en mageløs koncert med Danmarks Underholdningsorkester. Velkommen til endnu et møde med musikalske magikere og mønsterbrydere! Støttekoncerten ”Den Første Mozart” blev starten på en dannelsesrejse som vil gå gennem storm og brand, men midt i orkanens milde øje står chefdirigent Adam Fischer nu igen på podiet og dirigerer sit orkester. Denne gang med både Beethoven og Mozart på programmet.

Oplev den ungarskfødte mezzosopran Zsófia Kálnay i Mozarts "Ch’io mi scordi di te", hvor Fischer selv skifter taktstokken ud med flyglet!

Koncerten afholdes i samme måned som orkesteret og Adam Fischer modtager en af verdens fornemmeste priser for deres banebrydende indspilning af alle Mozart symfonier: Den prestigefulde ICMA-award for årets bedste klassiske antologi. Med denne koncert, hvor 2. halvdel af programmet er Beethovens syvende symfoni, pustes liv i drømmen om en lignende exceptionel udgivelse: Beethovens samlede symfonier.

Program: 
Mozart: Symfoni nr. 38 i D-dur KV 504 (Prager-symfonien) 
Mozart: Ch’io mi scordi di te KV 505 (koncertarie) 
Beethoven: Symfoni nr. 7 i A-dur, Op. nr. 92

Medvirkende: 
Dirigent Adam Fischer 
Mezzosopran Zsófia Kálnay 
Danmarks Underholdningsorkester

Tid og sted:
15. marts 2015 kl. 16 i Konservatoriets koncertsal, Julius Thomsens Gade 1, 1974 Frederiksberg C
Samlet spilletid for hele programmet ca. 85 minutter.

Visionen

Danmarks Underholdningsorkester er et af de ganske få orkestre i Europa, der bygger bro mellem den klassiske og den rytmiske musik uden at gå på kompromis med kvaliteten. Orkestret er et stykke uundværligt dansk kultur.
Visionen er, at Danmarks Underholdningsorkester skal føres videre i privat regi som en samlende kulturfaktor i Danmark. Det er ambitionen at fastholde det internationalt anerkendte kunstneriske niveau, og samtidig tilbyde danskerne bredt appellerende koncertevents i hele landet.


Koncerten den 15. marts er et led i de initiativer, der skal sikre orkestrets fortsatte virke, og vi ser frem til en intens og bevægende eftermiddag i selskab med prisbelønnede musikere, Fischer på podiet og et dedikeret publikum.