x
Anne Linnet

Anne Linnet
Vejle Musikteater
D. 07.11.2015 Kl. 20:00

Anne Linnet vender stærkt tilbage i 2015 med nyt album og efterårstuné, som bringer den store danske sanger og sangskriver forbi Vejle Musikteater.

Til efterårets koncert i Vejle Musikteater vil Anne Linnet og hendes velspillende band give publikum en stor musikoplevelse med dejlige numre fra den nye plade, samt alle de gode gamle Anne Linnet-klassikere.

 

Nyt stærkt udspil fra Anne Linnet

Det nye album, som kommer i løbet af 2015, bugner af gode popnumre, med tekster og melodier som når Anne Linnet er bedst! Albummet melder om en varmere sound end de forrige udgivelser - mere organisk end elektronisk, med numre der er akustisk orienterede.

 

Fantastisk karriere

Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i musikbranchen, har blandt andet givet os moderne klassikere som "Tusind Stykker", "Smuk og Dejlig", "Glor på Vinduer" og "Barndommens Gade".

Hun har modtaget IFPI´s Ærespris, som er en de fornemste musikpriser på dansk jord, der gives for en lang imponerende karriere, og ikke mindst for hendes betydning for dansk musik.


Dato: 7. november 2015

Nummererede pladser i Store Sal.

Arrangør Vejle MusikteaterSpis i Restaurant Noden før forestillingen

Book bord på www.restaurantnoden.dk

Tlf. 76 70 00 0076 70 00 00 eller [email protected]Adgang 20 min. før showstart.

Billetkontoret på Vejle Musikteater har udover normal åbningstid åbent en time før forestillingen.Nummererede siddepladser.

Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater.Adresse: Vedelsgade 25, 7100 Vejle