x

Bruce Guthro
Vejle Musikteater
D. 04.12.2015 Kl. 20:00

Efter flere forrygende år i Vejle Musikteater er Bruce Guthro en fast del af julerepertoiret.Bruce Guthros keltiske julekoncerter er en forrygende succes. I 2014 spillede han hele 17 koncerter over hele landet, og mange måtte melde alt udsolgt.


Mange vil derfor glæde sig over, at der igen i 2015 vil være mulighed for at opleve Bruce Guthro spille julen ind med egne sange, irske klassikere og en stribe af de store engelsksprogede julesange.


Med sig har Bruce Guthro sit stærke, internationale 6?mands orkester med medlemmer fra både Irland, Canada og Danmark. I orkesteret er blandt andet den irske violinist Róisín Ryan, der også begejstrer publikum med sin sangstemme og irske klang. Desuden Matt Bashford på Uilleann pipes og Whistle der med sin eminente klang skaber en forfriskende ægthed i lydbilledet.


Bruce er desuden en magisk historiefortæller der ved koncerten deler ud af fortællinger om sin egen canadiske jul og de skæve eksistenser, han kender fra hjemegnen.Dato: 4. december 2015 kl 20.00

Nummererede pladser i Store Sal

Varighed: 2,5 time incl 20 min pause.

Arrangør: Vejle MusikteaterSpis i Restaurant Noden før forestillingen

Book bord på www.restaurantnoden.dk

Tlf. 76 70 00 00 eller [email protected]Adgang 20 min. før showstart.

Billetkontoret på Vejle Musikteater har udover normal åbningstid åbent en time før forestillingen.Nummererede siddepladser.

Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater.Adresse: Vedelsgade 25, 7100 Vejle