x

Feuerkat + Ane Monsrud

D. 20.03.2015 Kl. 21:30

Stoner rock/FolkPop – Elektronisk FolkPop “Feuerkat spiller en kombination af stoner rock og folk pop. Orkestret startede i 2013 som et samarbejde mellem forsanger og guitarist Thomas Fischer og trommeslager Aske Stubkjær. Senere blev bassist Peter Parmo en del af konstellationen.
Feuerkats omdrejningspunkt er Thomas Fischers melodiske og til tider fuzz-prægede guitar og hans upolerede, nærværende og kraftfulde vokal. Kombineret med et herkulisk bagland af trommer og bas, i et meget kontrasterende univers, opstår Feuerkats lyd”
“Ane Monsrud er en norsk sanger, sangskriver og student ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Hennes musikk kan defineres som blant annet elektronisk poprock, med et melankolsk, drømmende og følsomt uttrykk.
Ane skriver både engelske og norske tekster, og hennes sterke melodiøse vokal linjer er  varierte med effekter som bla ekko, romklang og harmoniser.
Bandets lydbilde er kraftfullt, sterkt og preget av Ane’s vokal med elektroniske trommer i sentrum, melodiøs gitar og stødig og groovie bass” www.facebook.com/feuerkat