x
Cancer

Cancer
DR Koncerthuset
D. 21.11.2015 Kl. 21:00

Support: Liss

Til efteråret kan Cancer opleves siddende i DR Koncerthusets Studie 2.


Det bliver en intim koncertoplevelse – med højt til loftet og lyd i verdensklasse – når den danske ’superduo’ Cancer til efteråret debuterer i DR Koncerthusets Studie 2.

Cancer, der består af Nikolaj Manuel Vonsild (When Saints Go Machine) og Kristian Finne Kristensen (Chorus Grant), udgav i sommer mini-albummet Ragazzi til stor fryd for publikum og kritikere.

Med sig på scenen har de Danmarks bedste rytmesektioner med Moogie Johnson på bas og Tobias Lange på trommer. Til koncerten vil Cancer fremføre sangene fra det anmelderroste Ragazzi og give smagsprøver på nye sange, der forventes at udkomme på debutalbummet senere på året.


Cancer har altså endnu deres første fuldlængde til gode. Alligevel har de allerede optrådt på bl.a. Roskilde og Spot Festival. Tidligere på måneden havde de det ærefulde hverv at åbne Frost Festivalen i den store sal i Skuespilhuset. Her gav GAFFA fem stjerner og skrev:


”Cancer fremstår så befriende ærligt og menneskeligt på scenen. Her er ingen påtaget coolness eller blasert indie-facade - kun musikalsk legesyge og en klædelig beskedenhed, der tangerer det generte hos de to frontfigurer på trods af, at de jo i den grad har fantastiske karrierer kørende. (…) De formår at mødes i en sælsom symbiose, hvor de i månelysets skær udklækker numre, som går på vingerne for sekundet efter i frit fald at lande i frugtbar fauna.”