x
Lis Sørensen

Lis Sørensen
Gæstgiveren i Allinge
D. 30.07.2015 Kl. 20:00

En af Danmarks mest populære sangerinder gæster haven, hvor hun vil glæde os med en perlerække af hits fra sin lange karriere. Du kan nynne med på: "Mine øjne de skal se", "Tæt på ækvator", "Stille før storm", "Verden i farver", "Fuld af nattens stjerner" og "Indtil dig igen".

 

Sidste gang Lis Sørensen besøgte Gæsten, var der ingen grænser for publikums begejstring, og vi glæder os til at høre hvad Lis Sørensen og hendes super kompetente og engagerede live band disker op med denne gang.

 

Lis siger:

"Gæstgiveren er legendarisk for mange musikere i min generation, og det er jo helt vildt, at stedet stadig er et sprællevende, enestående og populært spillested. Vi har spillet i haven de sidste par år, og elsker at spille der og hygge på Gæsten."

 

Bag sig har Lis Sørensen sit faste backingband, som i sig selv rummer store navne fra den danske musik scene: Poul Halberg og Jonas Kragh på guitar, Jette Schandorf på bas og Jan Sivertsen på trommer.

 

Der venter os en fantastisk koncert på Gæsten i Allinge, hvor vi kan nyde Lis Sørensens varme stemme og stærke nærvær på scenen sammen med sit fremragende band!