x
Poul Krebs

Poul Krebs
Gæstgiveren i Allinge
D. 01.08.2015 Kl. 20:00

Poul Krebs samler drømmeholdet under åben himmel i haven på Gæsten.

 

Det kører for Poul Krebs!

Sidste år startede med udgivelsen af albummet ”Asfalt”, der gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark - og Poul og bandet fik, efter deres stærke koncert på Smukfest i august, overrakt guldplader som endnu et bevis på successen.

Da Poul Krebs var på stor solotur i februar/marts, måtte størstedelen af spillestederne hænge de røde lygter ud, som tegn på aldeles udsolgt. I efteråret høstede Poul Krebs masser af ros for sine flotte udgaver af andres sange, i TV-2-serien ”Toppen af Poppen” – og fulgte op med en stor turne i november, hvor mere end 10.000 publikummer oplevede Poul Krebs & hans nye band for fuld udblæsning.

Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits album ”Sådan nogen som os – og alle de andre”, gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen.

 

Poul siger:

”Jeg havde fornøjelsen af at spille på Gæstgiverne sidste år, og jeg glæder mig helt vildt til at stå på den legendariske scene i haven igen! Jeg er jo selv gammel øboer og føler mig tryg omringet af vand!”

 

Poul Krebs har selv kaldt det nye band for hans ”Dream Team”: Rune Kjeldsen (guitar), Troels Skjærbæk (bas og kor), Palle Hjort (tangenter) og Christer Jansson (trommer) - suppleret af blæsertrioen Michael Bladt (tenorsax), Rasmus Bøgelund (trompet) og Gustav Rasmussen (trombone).