x
Vi Sidder Bare Her

Vi Sidder Bare Her
Gæstgiveren i Allinge
D. 06.08.2015 Kl. 20:00

MIKAEL SIMPSON/JØRGEN LETH/FRITHJOF TOKSVIG
 
Nogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben allerede inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok , da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret tilbage i 2008. Magen til spændende og succesfyldt konstellation skulle man da lede længe efter.
 
Nu er de så klar med album nr. 2 med titlen ”Ikke Euforisk”, der udkommer d. 14. Juni, hvor Jørgen Leth også fylder 73 år. Simpson og Toksvig har været i Paris for at optage samtaler med Jørgen Leth, og resultatet er endnu engang blevet en mageløs og stemningsfuld musikalsk rejse som lydbillede til Jørgen Leths unikke freestyle poesi.
 
Det er endnu engang en stor fornøjelse at høre Jørgen Leths betragtninger omkring forskellige dagligdags ting så som ”Ankomst”, ”Avis”, ”Regnvejr” og ”Gråpæren” eller den meget humoristiske ”Sommerting ”hvor Leth hylder middelklassens måltider i 50erne- Skrap Argurkesalat og fløde og sukker til som der bliver sagt.
 

Vi Sidder Bare Her afslutter sommerens koncerter på Gæsten med en unik, morsom og medrivende koncert i haven d. 05.08 og 06.08