x

Bayside (Us)
BETA
D. 03.06.2015 Kl. 21:00

Europa, som også rammer København og Beta. Og der er noget at fejre. Queenskvartetten har udgivet seks albums og har stille og roligt arbejdet sig større og større, så den i dag har én af de mest dedikerede fanskarer indenfor punkrocken.

Om turnéen siger sanger/guitarist Anthony Raneri "We can't wait to finally get over to the UK and Europe for a headline tour. We've been touring there for 10 years and have never given the fans a chance to see us play for more than 30 or 40 minutes. Touring internationally is still always a rush for me. It's such a trip to see people singing along to songs so far away from where I wrote them."

På udgivelsesfronten har Bayside senest udgivet pladen 'Cult', som har været to år om at blive skrevet. Det udkom 18. februar sidste år, men allere 3. marts i år bliver dette album genudgivet med fire bonustracks, hvoraf ét er spritnyt: 'Dancing Like an Idiot'

Ranieri er sammen med Jack O'Shea de den faste kerne i en kvartet, der ellers består af Nick Ghanbarian på bas og Chris Guglielmo på trommer. Sidstnævnte afløste John "Beatz" Holohan der døde da bandet kørte galt i deres turnevarevogn i ´05. En ulykke der også gik hårdt ud over Ghanbarian.

Men Bayside er her stadig, og er klar til at levere en meget alsidig, energisk og livskraftig gang punkrock i BETA 3. juni 2015