x
Anne Linnet

Anne Linnet
Musikhuset Aarhus
D. 05.11.2015 Kl. 20:00

Alle mine drømme til dig


Sangerinden og komponisten Anne Linnet vender i 2015 tilbage med et nyt stærkt album Alle mine drømme til dig. Albummet bugner af gode popnumre, indspillet med et yderst veloplagt band.
Til efteråret tager Anne Linnet og bandet på en større Danmarksturné og lægger samtidig vejen forbi Musikhuset, hvor hun giver koncert med numre fra sin nye plade samt tidligere hits, som langt de flest af os kan synge med på.


Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne og er én af de få sangerinder, der har været populær igennem flere årtier. Hun har udgivet adskillige soloalbums og været medlem af Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade, og hun har blandt andet givet os moderne klassikere som som Tusind stykker, Smuk og dejlig, Glor på vinduer og Barndommens gade. Sangerinden har desuden modtaget IFPI´s Ærespris som hyldest til hendes samlede karriere og hendes betydning for dansk musik.


Annes nye album er en varm, akustisk orienteret plade, med fine referencer til artister så forskellige som Sheryl Crow, Cardigans og Danseorkestret.


"Anne Linnet i topform."
5 grønne stjerner (børsen)
Børsen


"Anne Linnet er tilbage med ti sangperler på en snor."
5 sorte stjerner
BT


"Man mindes om, hvorfor der kun er én Anne Linnet."
4 sorte stjerner
Gaffa 
Varighed: 2 x 45 min.
Arr.: Musikhuset Aarhus