x
An Evening With Crosby, Stills & Nash - Crosby, Stills & Nash

An Evening With Crosby, Stills & Nash - Crosby, Stills & Nash
Musikhuset Aarhus
D. 09.10.2015 Kl. 20:00

Rocklegender i Musikhuset.


Det er rockhistorie i den tunge ende, når vokalharmoniernes ukronede konger Crosby, Stills & Nash giver en eksklusiv koncert i Musikhusets Store Sal med sange fra deres omfattende bagkatalog og deres respektive solokarrierer.


Koncerten er den legendariske rockgruppes eneste i Danmark og en del af en europaturné, der bliver skudt i gang i London og bringer trioen over Glasgow, Dublin, Amsterdam, Paris, Rom, Berlin og Oslo til Musikhuset Aarhus.


Rocklegender

Da David Crosby, Stephen Stills og Graham Nash dannede trioen i 1968 var grundstenen lagt til en af de største kunstneriske og kommercielle succeser i rockhistorien. Med fantastiske vokalharmonier og fløjlsbløde melodier har Crosby, Stills & Nash siden debuten på den legendariske Woodstock Festival slået sig fast som en af de mest indflydelsesrige og vedholdende bands i musikkens historie. De tre medlemmer er alle blevet optaget i The Rock and Roll Hall of Fame hele to gange. Første gang som Crosby, Stills & Nash og dernæst med henholdsvis The Byrds, Buffalo Springfield og The Hollies. De også blevet optaget i Songwriter’s Hall of Fame både som band og som soloartister.


Crosby, Stills & Nash bakkes på scenen op af Shane Fontayne (guitar), Russ Kunkel (drums), Kevin McCormick (bass), James Raymond (keyboards), and Todd Caldwell (organ).
Arrangør: Musikhuset Aarhus