x
Bisse (sangskriver fra Spillemændene) + Atomfax

Bisse (sangskriver fra Spillemændene) + Atomfax

D. 05.03.2015 Kl. 20:00

SYMPTOMERNE PÅ PMS BEGYNDER NU
Mandag d.2.marts 2015 klatter Bisse lidt frisk blod samt en afstødt vision ud af sin skabagtige skede. Misfosteret, der tager sig ud som et album, udkommer digitalt, og som en højrød vinyl i et begrænset oplag pa? 300 eksemplarer. Den er døbt PMS, og den har mange symptomer – deriblandt irritabilitet, aggressivitet, svimmelhed, øget appetit, smagsændringer, hedeture, træthed, depression, rastløshed, søvnbesvær og en intens afmægtigshedsfornemmelse. Den er i et kompliceret forhold. Derfor beder vi jer bære over med den. Den kan være lidt besværlig. Men hvis I er ta?lmodige, sa? vil den langsomt a?bne sig op for jer.
Bisse er kendt som sangskriveren fra bandet Spillemændene. PMS er hans første soloalbum.

ATOMFAX
Atomfaxs seneste plade er produceret i samarbejde med punk- og producer-legenden Per Buhl Acs, der var en del af det legendariske punk-band No Knox og som blandt andet har samarbejdet med bands som Synd og Skam og Pere Ubu.
Lyden på Atomfax' nyeste udgivelse leder netop tankerne hen på Pere Ubu og andre artrock-giganter som Talking Heads, Roxy Music og Bob Hund, og Per Buhl Acs har med sit faste greb om den alternative musik ført en besætning af opdagelsesrejsende ud på en eventyrlig rejse mod det ukendte – i jagten på nye tider for popmusikken og en udvidelse af rockens grænseområder.
»Rollelisten fra the Cosby Show«.....er navnet på Atomfax’ pop avantgardistiske opfølger til den førnævnte anmelderroste debut-EP »Mekonium« (november 2012) , som Informations Klaus Lynggaard kaldte for ”herlig skæv musik fra langt ude på herrens mark” og som ifølge Berlingske var »et glædeligt eksempel på den vilje og evne til at gå egne veje, som tegner dansk rock netop nu«. Hør Atomfax påwww.soundcloud.com/atomfax