x

Emergenza Festival 2015 - Semifinale Nr. 2 - Emergenza 2015 - Semifinale Nr. 2
Posten
D. 24.04.2015 Kl. 20:00

19.00 Dørene åbner
20:00 Symmetry
20:30 About:Blank
21:00 Suits Boulevard
21:30 Capital of Nowhere
22:00 KURSIV
22:30 Passengers Only P.O.
23:00 Power Regression
Emergenza Festival er tilbage på Posten og sætter fokus på danske bands og grupper som endnu ikke har slået igennem. Deltagerne, der i konkurrencens indledende runder kvalificerer sig til semifinalerne, får muligheden for at vise deres talent på Posten’s scene i uge 17. Her afgøres det, hvem der skal spille i Syd-DK finalen på Posten’s store scene lørdag d. 16. maj.
Emergenza Festival er verdens største musikkonkurrence for bands og grupper som spiller egen/original musik, men som endnu ikke har fået det store gennembrud. Konkurrencen foregår i over 150 byer over hele verden. Emergenza Festival tilbyder spilletid på de bedste professionelle spillesteder.
I hver indledende runde går de vindende bands videre til semifinalerne på Posten, hvorefter konkurrencen fortsætter til Syd-DK finalen på Postens store scene, DK-finale i Store VEGA og den nordiske finale i Stockholm. Vinderen af den nordiske finale går videre til den internationale finale. Hovedpræmien er en europaturné.
Et eksempel på en gruppe som fik sit internationale gennembrud efter de havde vundet Emergenza Festival er norske Nico & Vinz som i det forgangne år havde den 10. mest streamede sang på Spotify (over 220 millioner streams) med singlen “Am I Wrong” som ligeledes lå nr. 1 på hitlisterne i 40 lande. De har optrådt på de fleste store amerikanske TV-shows, herunder Letterman, The Tonight Show with Jimmy Fallon, Ellen DeGeneres, Jimmy Kimmel, Good Morning USA m.fl.
Hvis man ser bort fra svenske musikproducere som hvert år skriver nogle af verdens største hits, så var Nico & Vinz nordens største musikeksportsucces i 2014!
Det skal blive spændende at se om fremadstormende bands og grupper fra Danmark er klar til at gå efter det store gennembrud!