x

Nilla Nielsen

D. 08.04.2015 Kl. 21:00

Koncert vil indeholde sange fra soundtracket til selvbiografien "Valhajsflickan" (2014). Nilla vil synge på både svensk og engelsk. Lige nu er Nilla i studiet med nye sange. Nilla har i de seneste år turneret flittigt, primært i Sverige, men også i Danmark, Norge og Azorerne.
- Det bliver sjovt at spille i Aarhus. Jeg ville have spillet på Gyngen i oktober, men blev syg. Jeg er glad for at få mulighed for at spille i foråret. Jeg havde en dansk far, og min mor er svensk. Min bedstemor bor i Aarhus, siger Nilla.

Nilla har spillet i Danmark flere gange i de seneste år. Hun har spillet på Copenhagen Songwriters Festival, Galaksen i Værløse, Holger Danske Bar i Helsingør og Mojo Blues Bar i København.

I januar 2014 gjorde Nilla bokdebut med selvbiografien "Valhajsflickan - en sand historie om, og ved en overlevende", som er blevet fulgt op i foråret / sommeren med forskellig bokevent, interviews og mange live shows. De sidste 2 år har Nilla lavet næsten 200 live shows. BT havde (i bilaget 180°) en stor interview med Nilla i maj på tre hele sider og et videointerview.

Nilla Nielsen er kendt for sin dybe sociale og miljømæssige engagement og henter gerne sine indflydelser fra artister som U2, Alanis Morissette, Bob Dylan, Emmylou Harris og Tracy Chapman, som mange gange har resulteret i et personligt mix af rock ballader og indie-pop. Hun har spillet med flere kendte artister som Mikael Rickfors, Dan Hylander, Janne Bark og Lasse Lindbom.

Nilla har udgivet 6 albums med sin egen musik: Valhajsflickan (2014), Så nära (2012), Higher Ground (2010), Shadows (2010), Shellshocked (2008) og Redemption Sky (2004). Ud over disse album og den selvbiografiske bog Nilla har udgivet en række singler og musikvideoer. http://www.nillanielsen.com/