x
Big Sean

Big Sean
Vega
D. 24.06.2015 Kl. 21:00

Grundet stor efterspørgsel er Big Sean koncerten 24. juni rykket til Store Vega

Rapperens koncert i Pumpehuset i København kunne på kort tid melde udsolgt, og derfor er koncerten nu blevet rykket til det noget større spillested Store Vega.
Billetter købt til koncerten i Pumpehuset er fortsat gyldige i Store Vega.

Big Sean var nærmest forudbestemt til at få succes. Efter at blive signet af Kanye West på dennes G.O.O.D. Music og senere Def Jam Recordings, var fundamentet i hvert fald med det samme støbt for massiv opmærksomhed.

Efter tre mixtapes udgav Big Sean endelig debutalbummet i 2011 som han døbte ”Finally Famous”, nærmest som en selvopfyldende profeti. Siden da er det blevet til yderligere to studiealbums og en imponerende lang liste gæsteoptrædender fra superstjerner såsom Pharrell Williams, Chris Brown, Nicki Minaj og Lil Wayne.

Big Sean’s tredje studiealbum ”Dark Sky Paradise” er netop udkommet og inkluderer singlerne ”Blessings” feat. Drake samt hittet ”I Don’t F**k With You” som er gået platin i USA. Albummet strøg direkte ind på førstepladsen på Billboard-listen med op mod 200.000 solgte albums i den første uge, og er dermed Big Sean’s første #1 album.