x
John Hiatt & the Combo

John Hiatt & the Combo
Musikhuset Aarhus
D. 14.07.2015 Kl. 20:00

Rocklegende giver sommerkoncert i Store Sal.


John Hiatt er kendt som en af USA's stærkeste sangskrivere. I juli synger den 62-årige herre fra Indiana sommeren ind i Musikhuset med en gedigen blanding af rock, blues og country tilsat en mandig røst præget af livserfaring og ar på sjælen.


John Hiatt udgav i 2014 sit 22. album. Og selv om titlen er Terms of My Surrender, er der intet opgivende over veteranen, der til koncerten medbringer sit hårdtarbejdende band, The Combo.


Vender tilbage til Danmark
Det er tre år siden, John Hiatt sidst var på besøg i Danmark. GAFFAs anmelder gav koncerten fem stjerner og følgende ord med på vejen: "John Hiatt kom, så og sejrede – og fik det til at se legende let ud at få festen til forplante sig til fjerneste hjørne på balkonen." Til sommer vender John Hiatt tilbage til Danmark, hvor han giver koncert i Aarhus og København.


John Hiatt udgav sit første album Hangin' Around the Observatory i 1974, men først i 1987 slog han for alvor igennem med sit ottende studiealbum Bring The Family. John Hiatts sange er siden blevet indspillet af navne som Joe Cocker, Bon Jovi, Bob Dylan, Bonnie Raitt, Emmylou Harris, Iggy Pop, Jeff Healey, Eric Clapton og B.B. King.

Sommerkoncerten med John Hiatt finder sted under Aarhus Jazz Festival, der løber fra den 11.-18. juli.

Arr.: Musikhuset Aarhus