x

Sønderjysk Pigekor
Alsion Koncertsal
D. 19.09.2009 Kl. 19:00

Sønderjysk Pigekors Gallakoncert 

Den 19.09.2009 kl. 19.00 - adgang fra kl. 18.30Nummererede siddepladser 

Priser: PG 1 kr. 150,- 

PG 2 kr. 130,- 

PG 3 samt PG 4 kr. 110,- (Balkon samt loger)


Sted: Alsion, Alsion 2, 6400 Sønderborg

Arr.: Sønderjysk PigekorSønderjysk Pigekor.

Kongelige Sopraner med stil og smil ved støttekoncert for Sønderjysk Pigekors vej til Kina.Nummererede siddepladser

Priser: PG 1 kr. 150,-

PG 2 kr. 130,-

PG 3 samt PG 4 kr. 110,- (Balkon samt loger)Sønderjysk Pigekor, sopransolisten Iben Silberg og en strygekvartet fra Sønderjyllands Symfoniorkester medvirker i støttekoncerten.De 3 kongelige sopraner spænder buen over et bredt repertoire fra berømte arier i det store operaformat.

- over et festfyrværkeri af sprudlende operettetoner og smægtende musicals

- til det intime format af 3-stemmig inderlighed fra den nordiske sangskat.Aftenen fyldes med kunstnerisk underholdning kyndigt ledet af Mette Marckmann som konferencier.Både Iben Silberg og Mette Marckmann har rødder i det sønderjydske.

Iben har trådt sine barnesko i Sønderjysk pigekor og studerer nu på sidste år på konservatoriet og Mette fik studenterhuen på Sønderborg Gymnasium og har siden gjort karriere indenfor alle genrer af skuespilkunst."I Kina synger man dansk" er navnet på turneen til Kina hvor Sønderjysk Pigekor blandt andet skal deltage i World Choir Games 2010 samt optræde ved World Expo ved siden af Den Lille Havfrue. overskuddet fra aftenen går til denne tur.

http://www.i-kina-synger-man-dansk.dkSønderjysk Pigekors koncertkor er et elitekor bestående af knap 60 piger i alderen 12-20år.

Koret arbejder på et kunstnerisk meget højt plan og har en omfattende koncertvirksomhed bestående af både verdslige og kirkelige koncerter, dels i eget regi, dels i samarbejde med bl.a. Sønderborg Musikskole, Sønderjyllands Symfoniorkester og Den Jyske Opera.